Om Oss 

Nordic Yoga Center grundades 2008 i före detta Arbrå prästgård. Med närheten till storslagen natur, det sällsamma lugnet, utsikten över Ljusnan och blånande berg var vi än ser, är det enkelt att bara vara. Gården från 1823 har sin kulturhistoria i bygden. En präst med tidigare residens i gården uttryckte "finare prästgård har jag aldrig skådat" och vi förstår.

Visionen är att erbjuda autentiska redskap för att lyssna till sig själv, utmana sitt sinne och tillåta sin fulla potential att komma till uttryck.

På Nordic Yoga Center undervisar olika lärare, alla internationellt certifierade och med engagemanget att dela med sig från egen erfarenheter av att praktisera yoga och meditation.  NYC house

"If we take judging ourselves and others out of our life,
we will mostly be living in paradise." 
   

 - Yogi BhajanMaria Helén
är lärare och utbildare i kundaliniyoga, som inspireras av att dela med sig av olika perspektiv på hur vi kan vandra genom livet på ett mer eller mindre förfinat sätt. Inspirationen kommer från eget praktiserande, från möten med natur och människor, från livet. Hon har särskilt intresse för internationellt utvecklingsarbete och kulturens roll i samhälls- och fredsbyggande.

        

"Jag vill skriva för en läsekrets som kan skapa mirakel. Barn skapar mirakel när de läser."

 Astrid Lindgren