Om Oss 

Nordic Yoga Center grundades 2008 i före detta Arbrå prästgård. Med närheten till storslagen natur, det sällsamma lugnet, utsikten över Ljusnan och blånande berg var vi än ser, är det enkelt att bara vara. Gården från 1823 har en fin historia i bygden. En präst med tidigare residens i gården uttryckte "finare prästgård har jag aldrig skådat" och vi förstår.

Här erbjuds löpande grund- och fortsättningskurser, tematiska fördjupningsdagar, längre utbildningar och individuella behandlingar. Vår vision är att erbjuda autentiska redskap för att lyssna till sig själv, utmana sitt sinne och tillåta sin fulla potential att komma till uttryck.NYC house.......................................................................................................................................................

"If we take judging ourselves and others out of our life,
we will mostly be living in paradise." 
   

 - Yogi Bhajan

.......................................................................................................................................................

hak picMaria Helén/Hari Arti Kaur är grundare av Nordic Yoga Center (2007), som hon driver tillsammans med Sat Karam sedan 2010. Hon har utforskat och undervisat kundaliniyoga i närmare 25 år. Som lärare och utbildare i kundaliniyoga älskar hon att dela med sig av olika perspektiv på hur vi kan vandra genom livet på mer eller mindre förfinat sätt. Inspirationen kommer från  eget praktiserande, från Karam Kriya och Sikh Dharma. Hon organiserar lärarutbildningar i Kundaliniyoga i Sverige och Norge, samt deltar i lärarteam i Europa.
Helén har undervisat och arbetat med internationellt utvecklingsarbete, med särskilt intresse för kultur och fredsbyggande kommunikation. Hon arbetar i kommun med kultur och ledarskap.

...............................................................................................................................................

"In the love of truth and truth of love."

...................................................................................................................................................….

bildtitelSat Karam Singh är lärare och utbildare i kundaliniyoga. Han har helhjärtat studerat yoga och relaterade ämnen i närmare 25 år - och har fortfarande roligt med det. Förutom att undervisa yoga så tillämpar han kunskap och insikt från Karam Kriya, "the science of numerology", i personliga konsultationer för individer, par och grupper, och som lärare i utbildningar. Han älskar att sjunga och spela musik, och delar gärna med sig av sin passion för musik i yogiska sammanhang. Han undervisar i hela Europa med betoning på glädje och lätthet, fritt från dogm.
Sat Karam Singh är ursprungligen från Tyskland och arbetade där som civilingenjör tills dess att han flyttade till Sverige 2010. Han driver nu Nordic Yoga Center tillsammans med Hari Arti. Sat Karam är terapeut och praktiserar mjuk ryggkorrigering med Dorns metod. Han är dessutom passionerad surdegsbagare!

.................................................................................................................................................